Testimoniale

Vali Savu

 

Constelatii familiale – pentru mine, workshop-urile tinute de Eva, unde a folosit metoda constelatiilor de familie, m-au ajutat foarte mult sa inteleg rolul fiecarui membru in familia mea si mai ales rolul si pozitia mea in cadrul familiei. Lucrand la constelatiile de familie sustinute de Eva am reusit sa inteleg si sa rezolv, mai usor, anumite probleme pe care le-am avut, legate de parinti, frati si alti membri ai familiei. In timpul workshop-urilor am reusit sa constientizez in ce mod eram conectata la membrii familiei mele, de cele mai multe ori nesanatos. Am reusit sa inteleg mai bine ce inseamna sa imi asum ceva si mai ales sa imi asum doar ce este al meu (ca si fapte, hotarari, etc). In timpul constelatiilor am reusit sa constientizez probleme despre care habar nu aveam ca le am. De asemenea, vindecarea diverselor probleme s-a facut mult mai rapid.

  Constelatiile karmice – seminariile sustinute de Eva, unde a folosit metoda constelatiilor karmice pentru mine, inseamna o vindecare si o constientizare la un nivel foarte profund. Datorita lucrului cu aceasta metoda am reusit sa vindec in mine probleme foarte vechi pe care nu  reusisem, pana acum, sa le rezolv. In timpul acestor seminarii am reusit sa fiu propriul meu observator. Ce m-a impresionat foarte mult a fost nivelul foarte profund la care se lucreaza si se simte. Spre exemplu, in timpul unei constelatii, cand am primit un rol, am vazut cum eu ieseam din corp si ma asezam pe scaun, iar persoana pe care o interpretam intra in corp si incepea sa se manifeste. Aceasta noua metoda sustinuta de Eva pentru mine inseamna lucrul cu mine la cel mai profund nivel.

 Pentru mine, facilitatorul  Eva  inseamna un om care reuseste sa ramana obiectiv indiferent de situatie, un om care reuseste sa ramana conectat la Dumnezeu chiar si in situatii foarte dificile, un om care reuseste sa respecte liberul arbitru al tuturor celor care participa si isi lucreaza constelatii. Intrucat am lucrat metoda constelatiilor de familie si cu alti facilitatori, pot spune, din experienta, ca lucrand cu Eva am certitudinea ca lucrez ceea ce este cel mai bine pentru mine.

 

INDRA ILIESCU

Cu ani in urma, la un curs de Comunicare, auzeam pentru prima data (spre rusinea mea) de Mendel si mazarea sa, ca  pionier in cercetarile despre ereditate! Astazi nimeni nu se mai indoieste ca prin intermediul genelor primim o bogata zestre de la parintii nostri (incepand cu caracterele fizice si terminand cu predispozitiile pentru boala). Si care e legatura, va veti intreba pe buna dreptate? Mendel a demonstrat ca anumite caractere de specie se transmit la mai multe generatii de mazare, fara a sti de existenta genelor (asta nu inseamna ca ele nu existau). Astfel, printr-un mecanism sau o structura fizica a carei existenta inca nu s-a demonstrat, se transmit la nivel psihic informatii de la predecesorii nostri! In psihologie, acest fenomen se numeste transmitere transgenerationala! In felul acesta, ceea ce bunicii, strabunicii sau oricare din stramosii nostri din arborele genealogic au facut sau nu au facut, ne poate influenta viata!  Purtam cu noi si in noi "greselile" celor dinaintea noastra si avem un fel de datorie fata de sistemul nostru de familie sa le aducem in constient, sa le acceptam si sa le iertam, pentru ca macar generatiile care vin dupa noi, sa fie libere si sa-si traiasca propriul destin! Aici intra in scena Constelatiile Sistemice de Familie ca metoda de rezolvare a acestor probleme primite mostenire! Este o terapie holistica, de grup (merge si individual), care te ajuta sa intri in contact cu tine si cu drumul tau in viata, sa-ti imbunatatesti relatiile de famile sau de cuplu, sa intelegi mai bine cine esti, sa devii mai sanatos, mai bogat si de ce nu, mai fericit!
Am incercat sa fac un rezumat al informatiilor pe care eu le-am primit inainte de a ajunge la Eva! De altfel, nu am avut nevoie de prea multe pentru ca am simtit cum rezonez cu fiecare cuvant spus la acel curs iar apoi Universul a avut grija sa ma dirijeze in directia in care avem nevoie! Asa am intalnit-o pe Eva ale carei seminarii au fost o puternica ancora in viata mea, pentru o lunga perioada de timp. Este ca o closca ce are grija de puii ei, mereu disponibila si dornica sa transmita ceea ce stie si ceea ce a primit de la profesorii sai! La Eva totdeauna m-am simtit acasa, m-am simtit securizata si am mers inainte cu tot sufletul si toata increderea! M-a impresionat de fiecare data pentru felul in care ii simte pe oameni, se conecteaza la ei si reuseste sa-i faca sa se deschida! Seminariile Evei inseamna mai mult decat rezolvarea unor probleme, inseamna caldura cu care se relationeaza cu cei prezenti si formarea de noi legaturi.
Iti multumesc din inima, Eva, pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru tot ce mi-ai permis sa aflu si chiar sa invat de la tine! Iti multumesc si te onorez ca pe un parinte spiritual, asa cum te simt!

Adina Daniela Cerepaniuc

 

Metoda constelatiilor este un mod de a ma cunoaste pe mine mai bine si o posibilitate de a rezolva problemele pe care le am in acest moment. Probabil primul pas in rezolvarea unei problema este constientizarea faptului ca ai o problema si ca este o consecinta a alegerilor pe care le-ai facut pana in acel punct al vietii.

Workshopurile la care am participat mi-au oferit sansa de a ma intalni cu oameni care au aceleasi preocupari ca si mine si care cauta solutii la diverse probleme.  Beneficiul direct pe care il am este ca, lucrandu-mi o constelatie, pot gasi o rezolvare la o situatie din viata mea care nu imi place cum este in momentul actual. 

Toate constelatiile pe care mi le-am lucrat mi-au oferit raspunsuri viabile la problemele despre care am vrut sa stiu ce si cum sa actionez in continuare.

Din postura de reprezentant, am fost in roluri neasteptate pentru mine, dar care mi-au dat sansa sa simt mai mult decat credeam ca o pot face.  

Cred ca pentru mine Eva este cel mai potrivit facilitator deoarece avem acelasi background in domeniul stiintelor. Aceste workshopuri sunt pentru mine o experienta noua si interesanta de fiecare data si o modalitate de a ma intelege mai bine.  

Anne Plesuvescu

 

Pentru mine metoda constelatiilor reprezinta o  modalitate in care pot intra in contact cu aspecte ale eului pe care altfel nu le pot accesa. 

       Consider ca este o metoda excelenta, care te ajuta sa progresezi enorm. Tot ce ai nevoie este sa accepti ca esti unde esti si ca ai un "bagaj" urias de lucruri de rezolvat. Unele dintre imprinturile din constiinta pot atarna greu in economia fiintei tale. Principala problema este legata de faptul ca, de marea majoritate a acestora esti complet inconstient. Metoda te aduce in contact cu aspecte profunde si "grele" ale sinelui tau.  

        Mi-am curatat aspecte din constiinta pe care nu stiam ca le am si ca ma afecteaza. Fiecare constelatie lucrata imi da energia unui reactor nuclear si genereaza transformari colosale in fiinta mea.

       E greu de descris in cuvinte ceva ce se intampla dincolo de rational. E multa simtire si cand simti nu pare ca mai ai loc sa gandesti. 

Ca si reprezentant- trairea este foarte asemanatoare trairii din momentul in care iti lucrezi constelatia. Am descoperit ca poti intelege multe dspre tine in functie de rolurile pe care ajungi sa le reprezinti. Pe scurt, eu cred ca energia constelatiei poate sa te vindece indiferent din ce postura lucrezi. Pentru ca tu sustii ce se intampla acolo si cand esti unul dintre cursanti fara a reprezenta pe nimeni, si atunci te vindeci.

         Eva este un terapeut fascinant cu o energie, blandete si intelepciune cum rar am mai vazut. Toate acestea, combinate cu energia unei constelatii creeaza un spatiu care genereaza vindecare si mult mai mult decat atat. 

        Draga Eva, multumesc pentru ca stai alaturi de mine si ma asculti, punand in slujba mea calitatile tale extraordinare si experienta ta. In urma sesiunilor pe care le-am desfasurat impreuna, am devenit un om mai bun. Fie ca acest proces sa dureze cat mai mult si, intr-un fel sau altul, sa iti serveasca si tie pentru a putea sa ii ajuti cat mai mult si pe alti oameni.

 

Ioana Spirescu

 

Metoda  constelatiilor familiale a reprezentat si reprezinta pentru mine un sprijin enorm in munca de transformare/devenire si vindecare personala, pentru ca m-a sustinut in reglarea blocajelor care imi impactau negativ viata, de multa vreme. 

     Posibilitatea de a interveni retroactiv si a rezolva/elimina aspecte dificile si evident, necunoascute sau neconstientizate, facand  ca viata ta sa  functioneze din nou,  este, din punctul meu de vedere, un dar divin, pentru ca vindecarea se produce holistic, pe toate nivelele.

     Metoda constelatiilor familiale m-a ajutat sa constientizez si sa deblochez aspecte  din prezentul si trecutul familiei care impactau negativ  cursul vietii mele si mi-a permis sa intervin benefic si responsabil in propria vindecare.

     Am avut  multiple experiente si rezolvari personale benefice, manifestate  atat in propria  constelatie cat si in  cazul participarii in constelatiile celorlalti participanti: reglarea relatiilor personale in cadrul familiei, disparitia tensiunilor din relatiile personale si din relatia cu propria persoana, atingerea echilibrului si pacii interioare prin constientizarea  originii conflictului interior, a nemultumirii si lipsei stimei de sine, eliberarea de legaturile  energetice cu persoane  defuncte care ma impactau negativ, rezolvarea unor aspecte legate de bunastarea materiala si  dificultatea de a atrage abundenta si banii, eliberarea de nesiguranta de sine, insecuritate  si sentimente de vinovatie neconstientizate, etc.

      Aspectele mentionate au  fost rezolvate atat in constelatia proprie cat si prin participarea mea in  calitate de reprezentant in alte constelatii. Odata ce am luat decizia de a aborda/rezolva anumite aspecte, intentia exprimata a determinat alinierea energiilor in favoarea vindecarii. Nu  o data mi s-a intamplat sa am mai multe  aspecte pe care as fi dorit sa le lucrez si care s-au rezolvat  in afara propriei constelatii, prin participarea mea ca reprezentant. Deci, nu se rezolva un singur aspect, ci orice iti propui. 

     Esential in aceasta metoda, ca  in oricare alta abordare terapeutica de fapt, este rolul facilitatorului -persoana care coordoneaza/conduce intregul proces. Eva Damian nu este doar  foarte bine pregatita, ci are si  o mare  capacitate de a simti  atat persoanele cat si energiile care se pun in miscare. Mai mult decat atat, este calma, profunda, umana, apropiata  si  sincer angajata sa obtina tot ce se poate in favoarea celor hotarati sa-si vindece viata si relatiile.  Sunt calitati care permit oricui sa se deschida si sa se simta in siguranta in prezenta ei, lucru care garanteaza reusita. Si toate acestea  ii determina pe majoritatea celor care o cunosc   sa  revina constant la cabinetul ei. Ii sunt foarte recunoscatoare vietii ca a adus-o in calea mea!

Laura Nicolescu

 

Metoda constelatiilor a devenit pentru mine parte din procesul meu de vindecare. Nu de putine ori, in linistea casei mele, am incercat aceasta metoda la un nivel micro,  iar lucrurile, chiar si asa, iti dezvaluie un punct de plecare catre echilibru.

      Sustin aceasta metoda, imi place, imi este de folos si o recomand.

Lucrurile s-au schimbat pentru mine, sunt in proces de transformare, relatia cu familia mea, acolo unde am lucrat, s-a imbunatatit in cel mai evident mod posibil, copilul meu in 6 luni de la prima constelatie lucrata nu a mai purtat ochelari, etc.

      Faptul ca am vazut o imagine a situatiilor, ca am vazut trairile persoanelor, altfel decat le credeam, m-au determinat sa pot aborda si din alta perspectiva drumul vindecarii si mi-a facilitat mult procesul inceput. A fost o revelatie, un alt drum pe care am intrat si rezultatele au aparut foarte repede.

       Ca si reprezentant, sincer, la inceput nu am crezut ca pot sa simt "de la altii". Am crezut ca este un joc psihologic, insa senzatiile atat de diferite, de la o reprezentare la alta, emotiile, de la stare la perceptie fizica, m-au determinat sa capat incredere, sa vad ca nimeni nu imi induce nimic, ca este real si palpabil, si chiar daca zguduitor, rezultatul este fenomenal.

      Eva este o persona care inspira incredere, o persoana calda, cu capacitati reale de conexiune si coordonare, care emana pace si - din experienta mea cu terapeuti, psihologi, etc - nu iti invadeaza sentimentele, intimitatea, te face sa te simti foarte confortabil si deschis.

      Multumesc, Eva, pentru tot ce ai adus bun in viata mea!

Maria-Iris Hoeppe

Cu ajutorul atelierelor de constelatii sistemice familiale, poti avea acces la deblocarea unor energii stagnante amprentate in istoricul tau si al familiei din care provii. Poti avea acces simplu si direct la informatii din subconstientul colectiv si poti, daca legea karmei iti permite, sa si faci apoi si actiuni conforme in sensul curatarii karmei tale si  sa iti eliberezi viata de poveri importante. Poti avea acces sa construiesti acolo unde pierdusesi speranta. Mai precis, poti sa ai acces la explicatii simple, puternice  si importante despre evenimente din istoricul familiei tale- care au ca si consecinte afectarea ta energetica. Aceste ‘interferente negative’ se pot traduce prin: blocaje in intemeirea unei familii, in a avea abundenta, o casa, copii, un corp sanatos, sanatate, etc. Vazand modul in care esti legat de anumite evenimente si persoane din familie sau viata ta relationala (energetic si karmic), poti face pace cu ele, le poti da inapoi ceea ce le apartine si iti poti realmente trai din nou viata, la alt nivel de constiinta de sine si libertate. Apoi, tine de tine daca vrei sa contribui la a-ti curata karma sau ramai acolo, asumandu-ti sa traiesti la fel ca inainte.

Eva conduce cu discretie, delicatete , compasiune, responsabilitate si intelepciune toate aceste incursiuni menite a te ajuta sa evoluezi, asa ca poti sa iti lasi sufletul cu incredere pe mana ei.

Modul in care eu am beneficiat de pe urma atelierelor conduse de Eva este ca am putut sa vad cum energia feminina se blocase pe ramura materna a familiei mele (din cauza unor evenimente triste) si am reusit sa imi imbunatatesc relatia cu mama. Iar un al doilea aspect unde Constelatiile au avut impact pozitiv este pe planul iubirii, in sensul ca am vazut anumite lucruri care m-au ajutat sa ma inteleg mai bine, prin prisma faptului de a sti cu ce karma am inca de lucrat. Si am ales sa lucrez prin diverse metode. Iar acum am un sot deosebit si un baietel minunat.

Prin Constelatii primesti un bilet deloc scump catre mai multa intelegere si pace sufleteasca. Am recomandat, in timp, aceasta metoda mai multor prieteni si clienti care se confruntau cu anumite blocaje ce tineau de sistemele lor familiale si am vazut rezultate frumoase in vietile lor, asa ca o voi face cu placere si in continuare.

Multumesc, Eva !

Mihu Vlad

 

Despre Constelatii Familiale

Am ajuns la constelatii la recomandarea unui prieten. In acel moment ma aflam intr-o negare uriasa, experimentam blocaje pe toate planurile si evident sufeream din cauza asta.

La inceput am fost destul de reticent fata de metoda si priveam uimit la ceea ce se intampla in fata ochilor mei, la miscarile personajelor, la dinamica energetica si la uimitoarele rezolvari care apareau dupa ce facilitatorul ii ajuta pe cei implicati sa regleze diferitele situatii.

Experienta mea de 3 ani cu metoda constelatiilor familiale a fost si este extraordinara, am reusit atat de simplu sa obtin deblocarea unor aspecte care ma framantau de mult timp si pe care nu reusisem sa le rezolv cu nici o alta metoda, precum consilierea psihologica, coaching sau altceva.

Ceea ce am inteles despre Constelatiile Familiale este ca, intr-un mod foarte clar si neinvaziv, rezolva aspecte  sufletesti si diverse programari subconstiente, pe care nici macar nu le-as fi banuit. Cum sa te gandesti ca un eveniment din trecutul familiei tale, poate chiar la nivel de strabunici, iti poate conditiona si limita accesul la fericire, intalnirea partenerului mult dorit, prosperitate sau succes.

Am mai participat si la alte sesiuni de constelatii familiale, cu alti facilitatori, dar cel mai bine am rezonat cu Eva Damian. Eva are o disponibilitate extraordinara pentru aceasta metoda si pentru cei care apeleaza la constelatii ca metoda de vindecare. Am simtit de fiecare data ca are rabdare si merge pana la micile detalii, care de multe ori creeaza marile diferente.

Le recomand celor care poate nu gasesc raspunsuri la probleme care ii framanta de mult timp, sa mearga la constelatii si vor primi chiar mai mult decat atat, cu siguranta

 

Despre Constelatii Karmice

Constelatiile karmice actioneaza la un nivel extrem de profund si sunt foarte puternice, daca la o sesiune de constelatii familiale este posibil sa nu simti ca s-a schimbat mare lucru cu tine, la cele karmice ai uneori senzatia ca parca te-a strabatut o furtuna interioara. Bineinteles pentru cei care considera ca au o singura viata si se raporteaza doar la asta, nu le recomand aceasta metoda, nu isi are rostul.

Pentru cei care se intreaba oare de ce lucrurile sunt intr-un anume fel in viata lor, sau de ce sufera si nu isi gasesc alinare, si totodata inteleg ca suntem si facem parte dintr-un puzzle mult mai mare, atunci constelatiile karmice sunt o cheie pe cat de utila, pe atat de profunda.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare vă exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Politica de utilizare cookie
Am inteles